Over ons privacybeleid


Detail- Gert Bulens vindt de bescherming van de persoonlijke gegevens van zijn (potentiële) klanten erg belangrijk. We streven ernaar onze dienstverlening zo transparant, persoonlijk en betrouwbaar mogelijk te maken. Daarom informeren wij u graag welke persoonlijke gegevens wij verwerken en voor welke doeleinden we deze gebruiken. Dit privacybeleid geldt voor onze website en alle dienstverlening van Detail - Gert Bulens.


Detail - Gert Bulens verzamelt en verwerkt persoonlijke gegevens. Deze gegevens kregen we doordat u contact met ons opnam, u zelf informatie aan ons doorgaf of doordat u gebruik maakte van onze diensten. Dit alles door via telefoon of e-mail contact met ons op te nemen, informatie-aanvragen, inschrijvingen op onze nieuwsbrief en/of doordat u en wij gebruik maken van andere diensten, o.a. social mediakanalen. De verzamelde gegevens betreffen mogelijks voor- en achternaam, adres, woonplaats, emailadres en/of telefoonnummer. Gegevens zoals IP-adres, webbrowser en besturingssysteem, die automatisch worden verzameld, hebben het doel onze dienstverlening verder te verbeteren.Doel van de gegevensverwerking

Detail - Gert Bulens verwerkt persoonlijke gegevens voor de volgende doelen:


* het verbeteren van onze dienstverlening in het algemeen.

* ter ondersteuning van communicatie en/of acties via social mediakanalen.

* om u zo goed mogelijk en op een persoonlijke manier te kunnen informeren.

* het beantwoorden van verzoeken om informatie en eventuele opmerkingen en/of klachten af te kunnen handelen.

* het correct uitvoeren en afhandelen van offertes, bestelbons, facturen en bestellingen.

* het toesturen van acties en pop-up concepten zoals moederdagmenu, eindejaarsmenu's,..., culinaire suggesties en nieuwtjes via e-mail, sociale media en/of via flyers in de brievenbussen. Het e-mailadres wordt hiervoor uitsluitend gebruikt na de klant zijn/haar toestemming. Deze toestemming kan u op elk moment opheffen door de uitschrijflink aan te klikken die in elke verzonden marketingemail onderaan staat. In diezelfde mail vindt u ook steeds een link terug waarin u uw profiel kan aanpassen.


* (markt)analyses van onze doelgroepen en/of de interesses van (potentiële) klanten.

Wij analyseren uw gedrag op onze website om onze informatiebronnen en onze dienstverlening te optimaliseren.


 

Termijnen van bewaring van de gegevens

Wij bewaren uw persoonlijke klantprofiel zolang u klant van ons bent en/of totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit aan ons doorgeeft, zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek.

Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus  bewaren voor zolang de toepasselijke termijn loopt.
Doorgeven van persoonlijke informatie aan derden

De persoonlijke informatie die wij van u verkrijgen wordt op geen enkel moment met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie wel intern gedeeld worden. Wij hebben beroepsgeheim en zijn dus verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Beveiliging van uw persoonlijke gegevens


Detail - Gert Bulens neemt strikte maatregelen om uw gegevens zo sterk mogelijk te beschermen. Dit om misbruik, verlies, onbevoegde toegang van derden en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Indien u van mening bent dat uw klantenprofiel niet genoeg beveiligd is of denkt dat wij iets kunnen verbeteren, neem dan contact met ons op via mail of telefonisch.


Uw klantenprofiel bekijken, aanpassen of verwijderen


U heeft op elk moment het recht om de persoonlijke gegevens die wij van u hebben in te kijken, aan te passen of te verwijderen. U kan uw eventuele toestemming voor uw gegevensverwerking intrekken. U kunt ons vragen uw toestemming in te trekken of bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonlijke informatie.


Omdat we er zeker van willen zijn dat uw verzoek daadwerkelijk door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitskaart te richten aan onderstaand (email)adres. Verberg op deze kopie uw pasfoto, paspoortnummer en rijksregisternummer ter bescherming van uw privacy. Wij reageren zo spoedig mogelijk, in ieder geval binnen 4 weken, op uw verzoek.


Besluit


Wij hebben dit privacy beleid zo correct mogelijk opgesteld. Mochten er ontwikkelingen zijn die hiertoe aanleiding geven, kunnen wij om verschillende redenen op elk moment wijzigingen of aanvullingen aanbrengen in ons privacy beleid. De meest actuele tekst staat steeds op onze website onder 'Privacy Beleid'.

Bij het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend. Detail - Gert Bulens is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van verkeerde of incomplete informatie op deze website.


Heeft u verder nog vragen over dit privacy beleid, aarzel dan niet een mail te sturen of een brief te schrijven  naar:


Detail - Gert Bulens


Dorpstraat 122A


3060 Bertem

info@detail-gertbulens.be


2022 - 2023